+30 2810 229045

Πύλη Σύγχρονης Τέχνης

Αυθεντικοί Πίνακες Ζωγραφικής Ελλήνων Ζωγράφων

Πολιτική Εταιρίας για προστασία προσωπικών δεδομένων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@gallery.gr η μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο +30 2810 229045.

Για κάθε επισκέπτη της σελίδας μας, ο Web server αναγνωρίζει αυτόματα μονάχα το domain name του πελάτη (όποτε είναι εφικτό),αλλά όχι την ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Συγκεντρώνουμε τα e-mail όσων έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, μαζεύουμε πληροφορίες όπως σε ποιες σελίδες μπαίνουν οι επισκέπτες μας, καθώς και ότι άλλες πληροφορίες θελήσουν να μας παρέχουν. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε έχουν ως σκοπό την βελτίωση της ιστοσελίδας μας, και την ενημέρωση των πελατών μας για τυχόν αλλαγές και νέα, αλλά ποτέ δεν μοιραζόμαστε, πουλάμε ή δανείζουμε στοιχεία των πελατών μας σε τρίτους για κανένα λόγο.

Όσον αφορά τα Cookies:
Χρησιμοποιούμε τα cookies για να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις των επισκεπτών καθώς και τα χαρακτηριστικά των αγορών σας όπως ότι έχετε βάλει στο σύστημα αγορών για μελλοντικές αγορές σας. Αν και εφόσον δεν θέλετε να λαμβάνετε e-mail από εμάς στο μέλλον, παρακαλούμε ενημερώστε μας είτε με e-mail (info@gallery.gr) είτε τηλεφωνικώς. Αν τυχόν μας έχετε δώσει και την ταχυδρομική σας διεύθυνση, θα λαμβάνετε μόνο της πληροφορίες για τις οποίες μας δώσατε την διεύθυνση σας. Τέλος όσοι μας έχουν δώσει το τηλέφωνο τους, θα ενημερώνονται τηλεφωνικά μόνο και αν αφορά τις παραγγελίες τους.

Όσον αφορά τους Ad Servers:
Δεν συνεργαζόμαστε ούτε έχουμε σχέσεις με καμία εταιρία παροχής υπηρεσιών ad server. Αν τυχόν και αλλάξει η πολική μας όσον αφορά την διαχείριση των προσωπικών σας στοιχείων, θα σας ειδοποιήσουμε προτού ξεκινήσει η χρήση τους προκειμένου να μας δηλώσετε αν θέλετε η όχι.

Οι πελάτες μας μπορούν να αποφύγουν την χρήση των προσωπικών τους δεδομένων για σκοπούς άλλων από αυτών για τον οποίο και συγκεντρώθηκαν αποστέλλοντας ένα απλό e-mail στην παραπάνω διεύθυνση. Κατόπιν ζήτησης θα σας παρέχουμε την δυνατότητα να έχετε πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου όπως στοιχεία κάρτας, αριθμός λογαριασμού, κωδικός εισόδου κλπ.

Οι πελάτες μας θα λαμβάνουν τα στοιχεία αυτά εφόσον τα ζητήσουν μέσώ e-mail ή τηλεφώνου.

Κατόπιν ζήτησης, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να διορθώσουν ή και να αλλάξουν ότι στοιχεία έχουν βάλει στην σελίδα μας, είτε αυτά είναι στοιχεία οικονομικής φύσεως είτε στοιχεία επικοινωνίας. 
Οι πελάτες μπορούν να διορθώσουν όλα αυτά τα στοιχεία είτε μέσω e-mail στην προαναφερόμενη διεύθυνση, τηλεφωνώντας είτε και ακόμα γράφοντας μας στην παραπάνω διεύθυνση.

Όσον αφορά την Ασφάλεια:
Πάντα χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες SSL όταν πρόκειται για την μεταφορά δεδομένων των πελατών μας. Αν πιστεύετε πως η σελίδας μας δεν τηρεί τα προαναφερθέντα παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.