+30 2810 229045

Πύλη Σύγχρονης Τέχνης

Αυθεντικοί Πίνακες Ζωγραφικής Ελλήνων Ζωγράφων

Αγγελική Κασαλιά

Αγγελική Κασαλιά

Η Αγγελική Κασαλιά ασχολείταιι τα τελευταία χρόνια με την καλλιτεχνική φωτογραφία, (κυρίως με την Α/Μ). Είναι αυτοδίδακτη, αλλά εχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια, όπως : Εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία με εισηγητή τον Πλάτων Ριβέλλη κλπ.

Είναι μέλος στην Λέσχη Φωτογραφίας Σύρου, στην Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία ( ΕΦΕ) στην Αθήνα.
Εχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις με την Λέσχη αλλά και με άλλες φωτογραφικές ομάδες. Ενδεικτικά αναφέρει μερικές απ αυτές :
1) Στην εικαστική ομαδική έκθεση «Aέναες Πνοές», στο Δημαρχείο Ποσειδώνιας - Έπαυλη Τσιροπινά
2) στην ομαδική έκθεση για το Εργοστάσιο Κλωστουφαντουργίας Ζησιμάτου - Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης,
3) στο πρώτο Φεστιβάλ Τέχνης και Δημιουργίας του Δήμου Μεταμόρφωσης ( Αττικής), και 4) Με την φωτογραφική ομάδα « Scent of a woman », στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Εκθέσεις ατομικές:  Εχει πραγματοποιήσει δυο εκθέσεις στην Σύρο, δυο στην Μύκονο και στην Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία – ΕΦΕ Aθηνών.
Διακρίσεις:  τον Μάιο του 2017 project φωτογραφιών της δημοσιευτηκαν στο αμερικάνικο περιοδικό ‘’Mystery Tribune’’ συνοδευόμενο απο ενα βιογραφικό της και λίγα λόγια για το project ''My Spooky Project'‘. Σ'εναν απο τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς της Magnum photography – Lens Culture φωτογραφίες της επιλέχτηκαν απο τους editors και εκτέθηκαν στην ιντερνετική γκαλερί της Lens Culture. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό φωτογράφος, στο διαδικτυακό περιοδικό Foturion, μερικές απ' αυτές έχουν βραβευτεί ως τις καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας, του μήνα κλπ και έχουν πάρει certificates από PSA, FIAP, IMAGE SANS FRONTIERE and UNITED PHOTOGRAPHERS INTERNATIONAL. Η Contrasted Gallery (ιντερνετική γκαλερί) της έκανε αφιέρωση σε φωτογραφίες δικής της επιλογής καθώς και το diversosafins.com.br. (ενα βραζιλιάνικο site)